Gipsvægge

Gipsvægge er en traditionel og klassik måde at opdele og adskille rum på. Gennem opsætningen af gipsvægge, kan du opdele lokaler, og optimere brugen og arealet i dit hjem. Uanset om du ønsker at opsætte et kontor, eller en adskillelse mellem din spisestue og dagligstue, kan en rumdeler i form af en gipsvæg være den rette løsning for dig. Hos Rejnhold Byg anvender jeg kun de bedste materialer. Dine gipsvægge vil derfor være både solide og holdbare.

Ønsker du at høre mere om mulighederne for at opdele dine rum, eller står du foran et byggeprojekt, skal du derfor ikke tøve med at kontakte mig.

Anmeld håndværker 4.8

Vores kunder siger vores håndværk er 4.8/5
Vi har kun glade grønne smileyer

Hele Sjælland

Vi kører ud til alle vores kunder på størstedelen af Sjælland

25 års erfaring

Vi kender til næsten alle opgaver inden for vores branche

10+ Arbejdsområder

Vi har sans for alle opgaver og kan altid hjælpe vores kunder, om det f.eks. omhandler information eller reparation

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.


  Gipsvægge af højeste kvalitet

  Indvendige vægge af gips, er en klassisk installation, og finde i de fleste danske hjem. Gipsvægge har siden 1960’er været anvendt som rumdelere i både huse og lejligheder, og opføres stadig i dag. Gipsvægge er opbygges som en træskellet, hvorpå gipsplader påføres. Derfra har du mulighed for at beklæde dine vægge med træ eller andre æstetiske materialer.

  Der er mange forskellige fordele at finde, når du beder mig opføre gipsvægge i dit hjem. Denne type vægge er relativt nemme at opføre. Jeg vil dermed effektivt kunne opstille dine vægge, hvilket sørger for en lav omkostning.

  Ligeledes kan gipsvægge betragtes som relativt nemme at tage ned igen, hvis dine boligbehov skulle ændre sig. En skillevæg lavet i gips, kan derfor være en god og fleksibel løsning, hvis din familie vokser.

  Jeg monterer gipsvæggene under gulvet i din bolig. Det vil sige, at væggens fundament vil være under gulvets øverst lag. Dette reducerer mængden af lyd og støj, der kan bevæge sig under væggen. For mange vil dette være fordelagtigt, da lydisoleringen kan være en kilde til større ro og privatliv.

  Det siger kunderne om os

  Tag ikke kun vores ord for det.

  Opsætning af gipsvægge

  Gipsvægge kan opbygges forskelligt, alt efter hvad dine behov måtte være. Det inderste skelet opføres i træ, hvorefter jeg isolerer det, og pålægger beklædning i form af et eller to lag gips på hver side. Jeg tilbyder også at opføre ikke-isoleret gipsvægge, men jeg anbefaler kun denne type vægge i unikke og særlige tilfælde. Et alternativ til de to lag gips er at udskifte det inderste lag med krydsfiner. Dette gør det nemmere at hænge ting op på væggen. Dette kan være en fantastisk mulighed, hvis du ønsker at påføre din personlighed og stil til væggene.

  Jeg opfører gipsvægge med to lag af flere grunde. Når væggen bygges af to lag, reduceres risikoen for revner og sprækker. Samtidigt øges stabiliteten og holdbarheden, og det er nemmere og sikrere at ophænge reoler, hylder, billeder og lignende. Yderligere forskydes samlingerne i din væg. Samlinger er de punkter, hvor to gipsplader mødes. Ved at opsætte to lag plader, vi skrøbeligheden ved disse områder reduceres, og din væg vil være betydeligt stærkere.

  Egenskaber ved gips

  At få opført skillevægge med gipsplader er ikke kun en effektiv måde at skabe rumdeling på. Der er mange fordele at finde i gips som materiale. Gips har en naturlig stærk lydisolering. Ved at få opsat en gipsvæg med flere lag, øges denne kvalitet drastisk, og du har mulighed for endnu bedre isolering mellem rummene i din bolig. Yderligere vil isolering øges, da jeg implementerer isolerende materialer mellem stolperne i konstruktionens skelet. Ligeledes kan jeg implementere døre og vinduer i dine gipsvægge.

  Er støj dog ikke et problem for dig, kan jeg også opføre gipsvægge på en måde, hvor de nemt og effektivt vil kunne flyttes for at imødekomme nye behov. Denne type vægge er især velegnet til familier med børn. Gipsvægge er en simpel og fantastisk løsning Både i renovering af bolig, tilbygninger og nybygninger

  Grundlæggende kan gipsvægge opføres og anvendes i alle områder af din bolig. Ønsker du dog at få opsat gipsvægge i vådrum, er der visse materialer der skal anvendes. Gipsvægge i badeværelser og bryggerser skal kunne modstå både fugt og vand. For at opsætte en gipsvæg i denne type rum, arbejder jeg med vådrumsgips. Dette sikrer at gipsen ikke bliver skadet af fugt og vand.

  Har du spørgsmål til de muligheder du har med gipsvægge? Eller søger du råd og vejledning til indretning og opførslen af skillevægge med gipsplader? Så skal du endelig ikke tøve med at kontakte mig. Sammen vil vi gennemgå dit byggeprojekt, og finde den helt rette løsning.

  Modtag et uforpligtigende tilbud

  Overvejer du at opdele stuen i to? Eller hvad med at sætte en væg op i soveværelset, så du kan få glæde af et ekstra børneværelse eller et kontor?

  Så er det oplagt at montere en gipsvæg. En gipsvæg er en praktisk og fleksibel løsning, hvis du gerne vil udnytte dine kvadratmeter på bedst mulig vis. Hos Rejnhold Byg hjælper vi dig med montering af gipsvægge, så du slipper for at gøre arbejdet – og så du er sikret et professionelt og flot resultat, der holder i mange år.

  Du er meget velkommen til at kontakte Rejnhold Byg, hvis du vil høre mere om vores arbejde med gipsvægge. Vi vender gerne tilbage med et uforpligtende tilbud, når vi ved mere om dit projekt.

  Følg Rejnhold Byg på Facebook

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

  phne

  Indhent et tilbud