New yorker vinduer og døre

Montering af New York vinduer og døre

Hvis du kunne tænke dig at give hjemmet et æstetisk og moderne pift, så anbefaler vi hos Rejnhold Byg at få monteret af vinduer og døre i New York stil. En stil, der har opnået stor popularitet inden for de seneste få år.

Den unikke New Yorker stil giver din bolig et råt og samtidig elegant udtryk, der vil stå godt til din indretning– uanset om du er til danske designklassikere, abstrakt kunst på væggene eller planter i hver en vindueskarm.

Kontakt vores tømrerfirma i dag, hvis vi skal stå for montering af New Yorker vinduer og døre i din bolig. Vi ser frem til at hjælpe dig, så du kan komme i mål med dit drømmehjem. Læs mere om vores arbejde med udskiftning af vinduer og døre her.

Besøg vores leverandørs hjemmeside ved klikke her

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.


  New Yorker vinduer

  New Yorker vinduer er unikke og minimalistiske fast karms vinduer, som anvendes til at i rumopdeling og indretning inde i din bolig. New Yorker vinduer og døre benyttes også som et stilfuldt alternativ til regulære skillevægge. 

  Ved at implementere denne smagfulde type vinduer som en del af afgrænsningen af rummene i din bolig, fremhæves en moderne og dekorativ tone, der ikke findes andre steder. New Yorker vinduer kan skabe et unikt, moderne og urbant look, der med sin simplicitet diskret bringer både stil og personlighed i hjemmet.

  Find nye og moderne muligheder til udseendet i dit hjem, og bliv inspireret af en af vores tids mest populære æstetiske tiltag. Når du beder mig om at montere New Yorker vinduer i dit hjem, skræddersyer jeg din løsning. Montering og implementering baseres på dine behov, ønsker og din bolig. Du vil derfor have enorm indflydelse på det endelige resultat, og dermed kan du være sikker på fuldstændig tilfredshed. Sammen skaber vi de smukkeste afskærmninger og rumdelere.

  Uanset om du ønsker et moderne kontor, eller en stilfuld opdeling af din spisestue og dagligstue. Med New Yorker vinduer får du mulighed for at skabe en unikt, moderne, stilfuld og rå æstetisk og personlighed i dit hjem. Vil du vide mere, så kontakt os på 20 41 11 27.

  New Yorker døre

  Med New Yorker døre vil du ikke kun finde glæde i det unikke design og moderne udseende. Denne type døre tillader et større lysindfald, og fordeling i de forskellige rum i din bolig. Da New Yorker døre er opbygget af ruder af glas, blokerer de ikke det naturlige dagslys i at komme ind, og sprede sig i dit hjem. Din bolig vil derfor få tilføjet nyt liv og energi. Du vil hurtigt kunne både se og mærke den forskel og den glæde der kommer med denne type døre.

  Dog har du også mulighed for at få monteret New Yorker døre med matteret glas. Denne type døre anbefaler jeg altid at få implementeret i rum, hvor du ønsker at bibeholde privatliv. Selv med matteret ruder, vil du opleve et optimeret lysindfald i forhold til mere traditionelle døre af træ.

  Ønsker du at høre mere om de muligheder du kan få skabt med New Yorker døre, er du altid velkommen til at kontakte mig på 20 41 11 27. Jeg er altid klar til at hjælpe og vejlede, og med min erfaring er du sikker på at alle dine spørgsmål vil blive besvaret.

   

  Montering af New Yorker døre og vinduer

  New Yorker-døre og -vinduer giver din bolig et råt og samtidig elegant udtryk, der vil stå godt til din indretning stil – uanset om du er til danske designklassikere, abstrakt kunst på væggene eller planter i hver en vindueskarm.

  Hvis du kunne tænke dig at give hjemmet et æstetisk og moderne pift, så anbefaler vi hos Rejnhold Byg at få monteret døre eller vinduer i New Yorker-stil. En stil, der har opnået stor popularitet inden for de seneste få år.

  Hos Rejnhold Byg finder du New Yorker døre og vinduer, der er ideelle til dig der ønsker at skabe en moderne identitet og smukt præg på dit hjem og dets indretning. Hvad end du ønsker et urbant alternativ til traditionelle skillevægge eller rumdelere, eller du ønsker et optimeret lysindfald, er du med min hjælp sikker på de smukkeste resultater. Uanset hvad dine ønsker og behov for New Yorker elementer måtte være, identificerer vi de bedste muligheder i dit hjem.

  New Yorker døre og vinduer kan også anvendes til at skabe komplette vægge i din bolig. Jeg anbefaler dog kun at få skabt disse i større lokaler og rum. Disse glasvægge vil danne en unik, gennemsigtig rumdeler. Disse Newyorker vægge opdeler rummene, samtidigt med at lys kan falde og sprede sig på en naturlig måde. Dette oplyser alle afkroge og afskygninger af hjemmet, som normalt ville opstå med traditionelle vægge og rumdelere. Lad dig inspirere, og skab nyt liv, energi og identitet med vores skønne New Yorker elementer. Har vide mere om dette, så er du velkommen til, at kontakte mig på 20 41 11 27

  New Yorker Døre og Vinduer Pris

  New Yorker Døre og Vinduer Pris

  At komme med en pris på dine Newyorker vinduer og døre, kan være svært. Da din bolig og dine ønsker har enorm indflydelse på de endelige omkostninger, kan jeg ikke give dig en pris, før jeg har en bedre forståelse for opgaven. Jeg anbefaler dig derfor at kontakte mig. Del dine tanker og ideer med mig. Når jeg har indsigt i dit projekt, vil jeg derfra kunne skabe det helt rette løsningsforslag. Ligeledes opfordrer jeg dig til at kontakte mig, hvis du har nogle spørgsmål til de muligheder og fordele du vil finde med New Yorker elementer i din bolig.

  Kontakt vores tømrerfirma i dag, hvis jeg skal stå for montering af New Yorker-døre eller -vinduer i din bolig. Jeg ser frem til at hjælpe dig, så du kan komme i mål med dit drømmehjem. Læs mere om vores arbejde med udskiftning af vinduer og døre her. Du kan kontakte mig på telefon 20 41 11 27, ved at udfylde kontaktformularen på denne side eller ved at skrive til mig på info@rejnholdbyg.dk.

  Besøg vores leverandørs hjemmeside ved at klikke her

  Følg Rejnhold Byg på Facebook

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

  Indhent et tilbud