Nybygning

Med en nybygning har du mulighed for at få skabt unikke boliger, sommerhuse og andre fantastiske byggeprojekter. Har I planer om at bygge nyt så tag Rejnhold Byg med på råd. Med mange års erfaring som tømrer og snedker, er jeg sikker på at vi sammen kan skabe det helt rette nybyggeri til dine behov.

Anmeld håndværker 4.8

Vores kunder siger vores håndværk er 4.8/5
Vi har kun glade grønne smileyer

Hele Sjælland

Vi kører ud til alle vores kunder på størstedelen af Sjælland

25 års erfaring

Vi kender til næsten alle opgaver inden for vores branche

10+ Arbejdsområder

Vi har sans for alle opgaver og kan altid hjælpe vores kunder, om det f.eks. omhandler information eller reparation

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.


  Nybygning

  Har I planer om nybygning, tilbygning eller boligrenovering, så tag Rejnhold Byg med på råd.

  Jeg har, som tømrer, mange års erfaring med en lang række byggeprojekter i træ – fra haveskuret over carporten til det helt nye hus. Alt sammen opført i de smukkeste materialer, som naturen kan byde på.

  De forskellige træsorter har forskellige egenskaber. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvilket træ man vælger til byggeriet. Her kan I nyde godt af mine faglige kompetencer i rådgivningsfasen, så I i sidste ende står med et færdigt resultat, som holder år efter år.

  Kontakt Rejnhold Byg for at høre mere om nybygning i træ, priser og garantier.

  Det siger kunderne om os

  Tag ikke kun vores ord for det.

  Nybygning Odsherred

  At få designet og bygget et hus er en enorm beslutning. For mange danskere vil det nok være en af de største, og vigtigste, beslutninger der overhovedet skal træffes. Der er utallige detaljer, aspekter og andre ting at tage højde for, og det er derfor aldrig en god ide, at starte et nybyggerprojekt alene.

  Jeg har siden firmaets start hjulpet utallige danskere med at skabe deres drømmehjem og de skønneste sommerhuse. Jeg ved derfor præcis hvad det kræver, ikke kun at løse nybyggeri, men også at skabe holdbare resultater af en kvalitet der ikke kan skabes på egen hånd.

  Som din samarbejdspartner, er du med min hjælp i trygge og erfarne hænder. Jeg er med fra starten af projektet, og assistere med at designe, planlægge, udvælge og udføre selv den mindste detalje. Sammen skaber vi en plan for din drømmebolig, og jeg søger derfra for, at den bliver gjort virkelig.

  Få dit drømmehjem

  Er du stadig i tvivl om, hvorvidt at starte et nybyggeri er en god ide? Eller mangler du hjælp til at planlægge og udføre dit projekt?

  For at hjælpe dig med at danne dig et overblik over de muligheder du har med nybyggeri med mig som din samarbejdspartner, har samlet de rette informationer der hjælper dig med at træffe den rette beslutning.

  Når du ønsker min hjælp til at bygge ny bolig, er det første du skal vide, at kun din fantasi sætter grænser. Projektet tager udgangspunkt i dine behov, og da det er dit drømmehjem det drejer sig om, skabes det altid med udgangspunkt i dine præferencer.

  Jeg skaber dit hjem så det ser ud som du ønsker, og det danner ramme for hvordan du planlægger at bruge det. Hvorfor overhovedet søge efter en bolig der passer til din livsstil, når du kan få skabt et hjem baseret på denne?

  Et nybyggeri har plads til at dine drømme, ideer og kreativitet kan få frit løb. Ligeledes er der også mulighed for at tænke ud i fremtiden. Har du et ønske om at gøre familien større? Eller har du brug for rum til at udforske og pleje dine interesser og hobbyer?

  Det er ikke nødvendigt at du har alle dine tanker og ønsker sat i sten. Jeg hjælper din med at visualisere og overveje alle aspekter og detaljer der er med til at skabe det perfekte hjem til dig og dine behov.

  Ønsker du at høre mere om mulighederne og fordelene ved et nybyggeri? Så skal du endelig ikke tøve med at kontakte mig. Jeg er altid klar til at rådgive, vejlede og besvare alle spørgsmål du måtte have.

  Nybyggeri pris

  Det store spørgsmål du vil stå overfor før du starter på dit projekt er hvad koster nybyggeri? Med mere end 7 års erfaring med nybyggeri af både boliger og sommerhuse, betyder det at jeg ved præcis hvad det kræver at gøre dit nybyggeri til en succes.

  Og disse erfaringer vil gavne både kvaliteten og prisen. Prisen på nybyggeri afhænger af en masse aspekter, detaljer og omstændigheder. Dog ved jeg hvordan man skaber de bedste resultater ud fra hvilket som helst budget.

  De mange års erfaring med nybyggeri gør os i stand til at hjælpe dig med at træffe fornuftige økonomiske beslutninger fra start til slut, så du får den bedste pris på dit nye hus.

  Mine erfaringer med alle typer af nybyggeri tillader mig derfor med at træffe fornuftige økonomiske valg og beslutninger gennem hele vores samarbejde. Dette sikrer dig at du får den bedste pris på dit nybyggeri, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

  Da hvert nybyggeri er forskelligt, kan jeg derfor ikke give dig min nybyggeri pris, før jeg har kendskab til dit projekt, og dine ideer. Derfor anbefaler jeg at du deler alle dine tanker og ideer med mig. Først når jeg har indsigt i projektet, kan jeg komme med et tilbud på dit byggeprojekt.

  Dog skal du altid være sikker på fordelagtige og konkurrencestærke priser.

  Modtag et uforpligtigende tilbud

  Måske søger du ikke et nyt hjem, men et sted hvor du kan slappe af og samle dine tanker. Med nybyggeri af sommerhus, har du mulighed for at skabe de helt rette rammer til din fritid. Uanset om du ønsker et traditionelt, rustikt sommerhus i det fri, eller ønsker et simpelt, moderne sommerhus med plads til at slappe af. Jeg har i mange år hjulpet utallige danskere med at skabe de skønneste sommerhuse over hele Sjælland. Så søger du professionel og erfaren hjælp til nybyggeri af sommerhus, er jeg den rette samarbejdspartner for dig. Jeg sørger for at dit nye sommerhus har de helt rette rammer, der sikrer den det perfekte frirum og afbræk fra hverdagen. Hvad end du er til fredsommelighed, romantisk hygge eller plads til hele familien, skaber vi sammen det helt rette sommerhus til dig og dine behov. Kontakt Rejnhold Byg for at høre mere om nybyggeri i træ, priser og garantier

  Følg Rejnhold Byg på Facebook

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

  phne

  Indhent et tilbud