Få lagt nyt gulv af en tømrer med hænderne skruet godt på

Professionel lægning af nyt trægulv

Trænger dine gulve til en udskiftning, og leder du i den forbindelse efter et professionelt tømrerfirma til at håndtere opgaven for dig? Hvis ja, så er du kommet til det helt rigtige sted. Jeg har stor erfaring med lægning af nyt gulv og jeg arbejder med alle gulvtyper og træsorter. Så hvis du skal have nyt gulv i køkkenet, stuen eller et helt tredje sted, så er jeg den helt rigtige at kontakte.

Som professionel tømrer bygger jeg al min viden og ekspertise, på mine mere end 21 års erfaringen inden for tømrerfaget. Mit kendskab til fagets mange teknikker og metoder, gør at jeg er i stand til både at håndtere mindre, men også større opgaver inden for lægning af nyt gulv.

Du finder mig og mit tømrerfirma i Svinninge, men jeg hjælper ofte både privat – og erhvervskunder fra Sjællands Odde, Holbæk og Roskilde med lægning af nyt trægulv.

Hvad koster det at få lagt gulv hos mig?

Mine priser på lægning af nyt trægulv afhænger af projektets omfang og valg af materialer. Har du en opgave til mig, så kommer jeg gerne ud og kigger på den.

Så kan vi fællesskab, finde lige den løsning som passer til dine behov og ønsker. Derefter vil jeg udregne og sende dig et uforpligtende tilbud med en pris på dine nye gulve.

Her mere om nyt gulv her

Hvis du sidder med nogle spørgsmål angående nyt trægulv, eller hvis vi skal aftale en tid til besigtigelse af din opgave, så er du meget velkommen til at kontakte mig. Jeg sidder altid klar til at vejlede mine kunder bedst muligt, så I kan få lige det nye gulv, som I går og drømmer om.

Jeg hjælper dig også gerne med tagrenoveringmontering af vinduer samt opbygning af ny terrasse.

​Jeg glæder mig til at lægge dit nye trægulv!

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.


    Følg Rejnhold Byg på Facebook

    Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

    Indhent et tilbud