Få dine drømme gjort til virkelighed med renovering af hus

Lad Rejnhold Byg stå for din renovering af hus

Går du med drømmen om at renovere din bolig? Hvis ja, så er Rejnhold Byg de helt rigtige at kontakte. Mine mange års erfaring inden tømrerfaget, har gjort mig til specialist inden for alt, der omhandler renovering af boligen. Jeg har både erfaring med mindre ombygninger, men også større projekter såsom totalrenovering af huse.

Jeg arbejder primært for erhvervs- og privatkunder på Sjælland Odde, i Svinninge, Holbæk og Roskilde. Bor du et andet sted i landet, og har du brug for min hjælp til renovering af hus, så giv mig gerne et kald alligevel.

Et hav af muligheder

Ved en renovering af hus opstår pludselig et hav muligheder, og en helt masse beslutninger skal tages. Det kan derfor være aktuelt at hive en professionel ind fra sidelinjen. Jeg er hjælper dig gerne med at skræddersy en plan, som både tilgodeser dine ønsker, krav og ikke mindst din økonomi.

Jeg ligger altid en stor ære i at levere et tilfredsstillende resultat, som mine kunder bliver fuldt ud tilfredse med. Du kan derfor trygt lade mig stå for din husrenovering eller ombygning.

Hvad koster en renovering af hus?

Mine priser på renoveringen varerier alt efter projektets omfang og valg af materialer mm. Derfor kommer jeg gerne ud og i fællesskab med dig kigger på din opgave. Når jeg set projektet, vil jeg efterfølgende sende dig et uforpligtende tilbud og pris.

Hør mere om renovering af hus her

Hvis du har nogle spørgsmål til renovering af din bolig, så er du meget velkommen til at kontakte mig. Jeg sidder altid klar til at rådgive samt vejlede mine kunder bedst muligt.

Så hvis du går med tanken om det helt store renoveringsprojekt, så kontakt mig endelig – jeg står altid klar til at hjælpe.

Jeg hjælper også gerne med montering af dørerenovering af tag samt lægning af terrasse.

Jeg ser frem til at høre dig!

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.


    Følg Rejnhold Byg på Facebook

    Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

    Indhent et tilbud