Tilbygning

At få skabt en tilbygning til dit hus, er et fantastisk alternativ til at søge ny bolig, når der er brug for mere plads. Jeg har i mange år skabt utallige tilbygninger for danskere der ønsker bedre brug af hjemmet eller sommerhuset. Uanset om du ønsker en træterrasse til dit hjem, eller en skøn udestue, kan jeg hjælpe dig med at optimere din plads.

Anmeld håndværker 4.8

Vores kunder siger vores håndværk er 4.8/5
Vi har kun glade grønne smileyer

Hele Sjælland

Vi kører ud til alle vores kunder på størstedelen af Sjælland

25 års erfaring

Vi kender til næsten alle opgaver inden for vores branche

10+ Arbejdsområder

Vi har sans for alle opgaver og kan altid hjælpe vores kunder, om det f.eks. omhandler information eller reparation

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.


  Tilbygning i træ

  Som erfaren tømrer har jeg mange års erfaring med at planlægge og skabe alsidige og sublime resultater i træ. Og tilbygninger er en opgave jeg især har erfaring med. Behovet for mere plads i hjemmet, er ikke unormalt. Hvad end dette skyldes udvidelse af familien, eller ændringer i livsstilen, er en ny tilbygning ofte et bedre, og billigere, alternativ til at søge ny bolig.

  Hvad end der tales om en tilbygning til sommerhus eller hus, kan jeg hjælp med at optimere og forbedre pladsen på din grund. Der findes mange forskellige typer af tilbygninger i træ, og jeg har gennem årene arbejdet med dem alle. Som din samarbejdspartner, hjælper jeg med at identificere dine, visualisere dine tanker, planlægge et forløb der passer dig og skabe exceptionelle resultater.

  Du skal blot fortælle mig om dine grundlæggende tanker og ideer, så sørger jeg for at skabe den helt rette tilbygning til dig.

  Det siger kunderne om os

  Tag ikke kun vores ord for det.

  Hvad koster en tilbygning?

  Min tilbygning pris afhænger af din opgave. Der er utroligt mange detaljer, aspekter, overvejelser og andre omstændigheder der påvirker både omkostninger og tiden jeg behøver for at skabe det rette resultat. Forskellige materialer har ligeledes forskellige priser. Har du derfor en bestemt træsort i tankerne, kan det være dyrere, eller billigere, end en anden. Ligeledes vil størrelsen og typen af tilbygningen have en stor indflydelse på den endelige pris.

  En træterrasse vil for f.eks. ikke kræve lige så mange materialer som en udestue. Ligeledes vil det tage ofte længere tid at bygge denne. Uanset typen på din ønskede tilbygning, samt valget af materialer, leverer jeg altid resultater i exceptionel kvalitet og holdbarhed.

  Modtag et uforpligtigende tilbud

  Rejnhold Byg tilbyder et stort katalog af forskellige tilbygninger i træ, som kan tilpasses jeres særlige ønsker og behov.

  Uanset om det er en udestue, opbygning af træterrasse eller en tagetage, der skal udgøre hjemmets nye kvadratmeter, så er træ det oplagte materiale at bruge til arbejdet.

  Træets styrke og alsidighed giver et væld af muligheder for særegne konstruktioner, der gør tilbygningen til en arkitektonisk nydelse i sig selv.

  Kontakt mig med jeres opgave, så laver jeg et uforpligtende tilbud til jer.

  Følg Rejnhold Byg på Facebook

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

  phne

  Indhent et tilbud