Træterrasse

En træterrasse er en fordelagtig tilføjelse til ethvert hjem. Den tilfører naturlig skønhed, giver et hyggeligt sted til afslapning, kan tilpasses efter præferencer og øger ejendomsværdien.

Anmeld hånværker 4.8

Vores kunder siger vores håndværk er 4.8/5
Vi har kun glade grønne smileyer

Hele Sjælland

Vi kører ud til alle vores kunder på størstedelen af Sjælland

25 års erfaring

Vi kender til næsten alle opgaver inden for vores branche

10+ Arbejdsområder

Vi har sans for alle opgaver og kan altid hjælpe vores kunder, om det f.eks. omhandler information eller reparation

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.


  Den perfekte træterrasse

  Med en smuk og skøn træterrasse får du mulighed for at optimere og udvide din bolig brug og areal på en unik måde. Der findes utallige typer af træterrasser, hver med deres egen fordel, værdier og brug.

  Når du ønsker at få skabt en ny træterrasse, skal den derfor opføres for imødekomme dine behov, din bolig og din brug af denne. Om du ønsker at få opsat en ny træterrasse eller søger inspiration, hjælper jeg den med at skabe den helt rette terrasse til dig og din bolig.

  Terrasse indretning

  En terrasse skal kunne anvendes præcis som du foretrækker. Derfor skal din træterrasse indretning imødekomme alle dine behov og ønsker. Når Jeg skal skabe din nye terrasse, tager jeg derfor altid udgangspunkt i dine ideer og din boligs indretning. Uanset om du ønsker en tagterrasse, eller en køkkenterrasse, er der derfor flere aspekter der har indflydelse på det endelige design.

  Først og fremmest bør du afklare dig med, hvordan du oftest vil bruge den. Ønsker du at den skal kunne danne ramme for en hyggelig middag med familien en lun sommeraften? Skal din terrasse have morgensol eller aftensol? Skal din terrasse bygges i forlængelse af din bolig, eller tænker du at en tagterrasse er det rette valg for dig? Måden du befærdes i dit hjem, har derfor enorm indflydelse på den endelige træterrasse indretning.

  Et andet aspekt du med fordel kan overveje, er størrelsen på din ønskede terrasse. Skal din nye terrasse kunne rumme middagsselskaber for venner og familie, eller har du kun behov for en lille, intim terrasse? Uanset størrelsen på din terrasse er der unikke værdier at finde. Med en stor terrasse i forlængelse af boligen, kan jeg skabe flere ind og udgange. Ligeledes kan designe din tagterrasse, så du får mest muligt dagslys. Jeg kan bygge en træterrasse, som kan nydes året rundt, så længe man har et ekstra tæppe liggende.

  Opbygning af træterrasse i lækre materialer

  Opbygning af træterrasse kan gøres på mange måder. Lægning af den udføres kun i de bedste materialer, så det færdige resultat både er smukt og solidt. Jeg har bygget terrasser til mange forskellige huse og finder derfor også en løsning, der passer til dit hjem.

  Jeg kan bygge en træterrasse, som kan nydes året rundt, så længe man har et ekstra tæppe liggende.

  En træterrasse giver mange muligheder

  Din bolig er helt din egen. Dit hjem er en af de vigtigste aspekter af dit liv, og danner ramme for en stor del af din tilværelse. Din bolig skal derfor kunne imødekomme den måde du befærdes her. Med en træterrasse skaber du ikke kun mere plads i hjemmet. Den åbner også op for unikke brugsvaner og kan danne ramme for en ny livsstil. 

  Nyd den første forårsdag eller en lun sommeraften med udsigt over kvarterets tage. Eller sæt dig med et godt glas vin, og se ud over blomsterne i din have. En træterrasse er en forlængelse af dit hjem, og skaber både værdi for dig og din bolig.

  Lyder det som noget, du kunne tænke dig? Så tal med Rejnhold Byg. Jeg tilbyder opbygning af træterrasse til både taget og til haven.

  Jeg kører primært ud til kunder i området ved Sjællands Odde, Svinninge, Holbæk og Roskilde, hvor jeg bygger for både private og erhverv.

  Opbygning af træterrasse i lækre materialer

  Opbygning af træterrasse kan gøres på mange måder. Lægning af den udføres kun i de bedste materialer, så det færdige resultat både er smukt og solidt. Jeg har bygget terrasser til mange forskellige huse og finder derfor også en løsning, der passer til dit hjem.

  Jeg kan bygge en træterrasse, som kan nydes året rundt, så længe man har et ekstra tæppe liggende.

  Træ terrasse
  Træ terrasse
  Træ terrasse
  Træ terrasse
  Træ terrasse
  Træ terrasse
  Træ terrasse
  Træ terrasse

  Hvad koster en ny terrasse?

  Din træterrasse pris afhænger af flere forskellige aspekter. Størrelsen på din ønskede terrasse vil selvfølgelig have indflydelse på prisen. Ligeledes vil de materialer du ønsker terrassen skal opføres i, også spille en rolle her. Om du ønsker en haveterrasse eller en tagterrasse har også en betydning på min arbejdsproces. Der er specifikke arbejdsmetoder, teknikker, værktøjer og foranstaltninger jeg skal tage højde for, alt afhængegigt af hvor din træterrasse skal opføres.

  For at jeg kan skabe det rette løsningsforslag til dig, er det vigtigt for mig at jeg har nærmere kendskab til disse informationer. Ligeledes vil alle andre tanker og ideer du har gjort dig, kunne hjælp mig med at finde din træterrasse pris.

  Dog skal du uanset størrelsen og typen af din træterrasse, skal du dog altid være sikker på kvalitet, holdbarhed eg stærke priser. Sammen er jeg sikker på, at vi kan skabe din drømmeterrasse.

  Ring til mig allerede i dag

  Hvis du har ønsker om en ny træterrasse, så står jeg klar med et godt tilbud. Mine priser afhænger af dine specifikke ønsker til opbygning af træterrasse.

  Kontakt mig også gerne for at få råd og vejledning inden arbejdet går i gang. Her kan vi også snakke om pris. Ring eller skriv allerede i dag.

  Jeg glæder mig til at høre fra dig.

  Følg Rejnhold Byg på Facebook

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

  phne

  Indhent et tilbud