Vinduer og døre

Vinduer og døre er klart en del af huset som er med til at bestemme, hvilken værdi huset har prismæssigt. En af de første ting man ser på ved tilstandsrapporter og kvalitetscheck er nemlig vinduer og døre. 

Vinduer og døre sikre blandt andet boligens isolering, samt giver bedre energimærker.  

Anmeld hånværker 4.8

Vores kunder siger vores håndværk er 4.8/5
Vi har kun glade grønne smileyer

Hele Sjælland

Vi kører ud til alle vores kunder på størstedelen af Sjælland

25 års erfaring

Vi kender til næsten alle opgaver inden for vores branche

10+ Arbejdsområder

Vi har sans for alle opgaver og kan altid hjælpe vores kunder, om det f.eks. omhandler information eller reparation

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.


  Udskiftning af vinduer og døre i alle størrelser

  Få nye vinduer efter mål

  Ved Rejnhold Byg udfører jeg, som tømrer, alle former for reparationer og vedligeholdelse på døre og vinduer. Ønsker du udskiftning af vinduer eller døre, så står jeg også klar.

  Jeg stiller med glæde min faglighed til rådighed, før arbejdet går i gang. På den måde kan du få indsigt i, hvad der er vigtigt at lægge vægt på, når det nye skal tilpasses huset, og hvad der skal til, for at døre og vinduer holder sig pæne i mange år.

  Ved renovering kan jeg blandt andet udskifte termoruder, glaslister, tætningslister samt beslag, ydermere kan partielt nedbrudt træ udskiftes.

  Jeg kører omkring Holbæk, Svinninge, Roskilde og Sjællands Odde, hvor jeg har både privat- og erhvervskunder til udskiftning af vinduer.

  Fordele ved udskiftning af vinduer

  Der kan være mange grunde til, at man ønsker udskiftning af vinduer. Jeg kan hjælpe med dem alle. Montering af vinduer sker ofte i forbindelse med anden renovering, men mange vælger også montering af nye vinduer for at spare penge på sigt. De nyeste ruder holder nemlig bedre på varmen, så du sparer på varmeregningen, og du slipper også for træk fra gamle vinduer.

  Om du skal have nye døre til et nyt hus, eller om du ønsker udskiftning af indvendige døre i et gammelt hus, som trænger til opdatering, så kan jeg hjælpe dig med en ideel løsning til montering af døre.

  Jeg tilbyder også installation af de flotteste New Yorker vinduer og døre. Disse er perfekt hvis du ønsker at renovere boligen og skabe et nyt, moderne look. Ligeledes er de perfekte til både tilbygninger og nybygning, ja faktisk alle steder du ønsker en frisk, ny stil.

  Kontakt mig for et godt tilbud

  Mine priser kommer an på projektets omfang, så for en præcis pris på din opgave, er du velkommen til at kontakte mig for at høre mere.

  Følg Rejnhold Byg på Facebook

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

  phne

  Indhent et tilbud