Udskiftning af vinduer og døre i alle størrelser​

Få nye vinduer efter mål

Ved Rejnhold Byg udfører jeg, som tømrer, alle former for reparationer og vedligeholdelse på døre og vinduer. Ønsker du udskiftning af vinduer eller døre, så står jeg også klar.

Jeg stiller med glæde min faglighed til rådighed, før arbejdet går i gang. På den måde kan du få indsigt i, hvad der er vigtigt at lægge vægt på, når det nye skal tilpasses huset, og hvad der skal til, for at døre og vinduer holder sig pæne i mange år.

Ved renovering kan jeg blandt andet udskifte termoruder, glaslister, tætningslister samt beslag, ydermere kan partielt nedbrudt træ udskiftes.

Jeg kører omkring Holbæk, Svinninge, Roskilde og Sjællands Odde, hvor jeg har både privat- og erhvervskunder til udskiftning af vinduer.

Fordele ved udskiftning af vinduer

Der kan være mange grunde til, at man ønsker udskiftning af vinduer. Jeg kan hjælpe med dem alle. Montering af vinduer sker ofte i forbindelse med anden renovering, men mange vælger også montering af nye vinduer for at spare penge på sigt. De nyeste ruder holder nemlig bedre på varmen, så du sparer på varmeregningen, og du slipper også for træk fra gamle vinduer.

Om du skal have nye døre til et nyt hus, eller om du ønsker udskiftning af indvendige døre i et gammelt hus, som trænger til opdatering, så kan jeg hjælpe dig med en ideel løsning til montering af døre.

Kontakt mig for et godt tilbud

Mine priser kommer an på projektets omfang, så for en præcis pris på din opgave, er du velkommen til at kontakte mig​ for at høre mere.

Få et gratis tilbud

Udfyld formularen herunder og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud inden for 24 timer.


    Følg Rejnhold Byg på Facebook

    Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt.

    Indhent et tilbud